Hotel

Het hotel is gelegen op de markt in het centrum van het dorp, en telt 19 kamers allen geschikt voor twee personen. Al de kamers zijn ruim bemeten en beschikken over televisie met kabelaansluiting, radio en telefoon met rechtstreekse netlijn en mogelijkheid tot verbinding aan een computer. Tevens beschikken de kamers over een badkamer met ligbad en geïntegreerde douche alsook toilet. De meeste kamers zijn voorzien van twee king-size bedden en hebben allen eigen temperatuurregeling. 


Verder is er in het hotel een bar met zithoek en dagelijks anderstalige kranten aanwezig. Een uitgebreid ontbijtbuffet is in kamerprijs begrepen om de dag sterk te beginnen en het restaurant bevindt zich op wandelafstand van het hotel. 

Er is ruime parkeergelegenheid op de markt maar het is ook mogelijk uw wagen, na afspraak, op een afgesloten parking te plaatsen.
Edegem bevindt zich op 10 kilometer van hartje Antwerpen en is met het openbaar vervoer op 20 minuten te bereiken, de halte ligt tegenover het hotel. Verder ligt het hotel op 10 kilometer van de stad Lier, 20 kilometer van de stad Mechelen en 30 kilometer van hoofdstad Brussel en Brussels Airport, de luchthaven van Antwerpen bevindt zich op 8 kilometer.

prijzen:

eenpersoonskamer € 75.00 per nacht
  € 70.00 per nacht vanaf 4 opéénvolgende nachten.
tweepersoonskamer € 105.00 per nacht.
  € 100.00 per nacht vanaf 4 opéénvolgende nachten.
     
     

groepstarieven

vanaf 15 personen

€ 45.00

per persoon/per nacht op basis van een tweepersoonskamer.

toeslag éénpersoonskamer € 20.00 per nacht.

 

 

In onze prijzen zijn dienst, BTW en ontbijt begrepen.
Prijzen zijn vatbaar voor aanpassingen.

Huisdieren niet toegelaten